Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

CNC Machine Operator

Introductie

Ben jij handig met computergestuurde machines en hou je van afwisselend werk? Als CNC Machine Operator zorg je ervoor dat onze machines optimaal blijven draaien. Kom werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is!

Organisatie

Binnen Lakwijk Kunststoffen richten ze zich op de kunststofbewerking met behulp van CNC-machines. Deze machines spelen een cruciale rol in het productieproces en zorgen ervoor dat we producten van hoge kwaliteit kunnen leveren. Het team bestaat uit enthousiaste collega’s die altijd klaarstaan om elkaar te ondersteunen. Er heerst een informele sfeer waarin iedereen zich snel thuis voelt. Of je nu fulltime of parttime wilt werken, er is altijd ruimte voor flexibiliteit. Net als een goede middenvelder zorgen wij ervoor dat alles soepel blijft draaien op de werkvloer!

Functie

Als CNC Machine Operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van de CNC-machines. Je zorgt ervoor dat de machines optimaal presteren, voert regelmatig onderhoud uit, en lost storingen op wanneer dat nodig is. Je dag is altijd afwisselend: van het instellen van de machines tot het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Jij bent de onmisbare kracht die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt! Jouw werkzaamheden zijn:

  • Bedienen van computergestuurde CNC-machines;
  • Uitvoeren van regelmatig onderhoud om storingen te voorkomen;
  • Oplossen van eventuele storingen om stilstand te minimaliseren;
  • Zorgen voor een soepel productieproces en kwaliteitscontrole;
  • En flexibele werktijden tussen 8.15 en 16.45 (16 tot 40 uur per week).

Functie-eisen

Voor deze functie zijn geen specifieke diploma’s of werkervaring vereist. Net zoals op het voetbalveld, draait het hier vooral om inzet, motivatie, leergierigheid en teamwork. Het belangrijkste is dat je enthousiast bent en graag een bijdrage levert aan het team. Het bedrijf leert je graag alle ins en outs van het vak. 

Aanbod

Bij dit bedrijf ben je geen reservespeler! Als CNC Machine Operator bieden we je een uitdagende en flexibele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Dit kun je verwachten:

  • Een uurloon tussen € 11,- en € 15,-, afhankelijk van ervaring en vaardigheden;
  • Flexibele werktijden tussen 8.15 en 16.45, die je kunt aanpassen aan jouw persoonlijke situatie;
  • De mogelijkheid om 16 tot 40 uur per week te werken;
  • Een afwisselende functie waarin je je technische vaardigheden kunt ontwikkelen;
  • Een hecht en gezellig team waar collegialiteit voorop staat;
  • En werken in een moderne werkomgeving met hoogwaardige CNC-machines.

Sollicitatie

Ben jij de enthousiaste CNC Machine Operator die wij zoeken? Zorg jij ervoor dat onze machines altijd lekker doordraaien? Wacht dan niet langer en solliciteer snel! Voor vragen kun je contact met ons opnemen via 073-2200422. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in ons team en samen de mooiste producten te maken!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 8 MB)

Contactgegevens

Adresgegevens

Nieuwste vacatures

Medewerker magazijn/zagerij

Heb jij een passie voor magazijnbeheer en werk je graag met materialen op maat? In deze functie draag jij zorg voor het optimaal beheren van het magazijn en het nauwkeurig aanleveren van kunststofhalffabricaten voor zowel klanten als interne afdelingen.

Bekijk vacature »

Inkoper

Ben jij de strategische inkoper die slimme vloeroplossingen naar een hoger niveau tilt? Bij Van Berlo combineren ze vakmanschap en vooruitziendheid om de beste vloeroplossingen te leveren. Sluit je aan bij dit team en zorg voor de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk vacature »

CNC Machine Operator

Ben jij handig met computergestuurde machines en hou je van afwisselend werk? Als CNC Machine Operator zorg je ervoor dat onze machines optimaal blijven draaien. Kom werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is!

Bekijk vacature »

Open sollicitatie

Meld je nu aan!

Nieuwsbrief

Met vacatures, gave acties en nieuwtjes