Search
Search
Close this search box.

Lees waar wij voor staan

Over ons

‘FC Den Bosch Werkt’ is ontstaan vanuit de gedachte om supporters en Bosschenaren buiten het voetbal ook op Professioneel vlak te kunnen helpen.

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

Waarom FC Den Bosch Werkt?

Buiten onze liefde voor voetbal en de stad Den Bosch zetten wij ons ook in voor de professionele toekomst van alle Bosschenaren en onze lokalen bedrijven.

01

Maximaal

Wij halen het maximale uit je carrière zodat jij hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

02

Extra's

Buiten de goede arbeidsvoorwaarden heb je een sollicitatie gesprek bij ons in het stadion en krijg je een officieel FC Den Bosch wedstrijd shirt bij het tekenen van je contract!

03

Met heel ons hart

Wij geven alles om jou de beste toekomst te bezorgen en geven jou een baan bij een van onze lokale opdrachtgevers.

De verbinding tussen sport en professioneel succes

Met de oprichting van FC Den Bosch Werkt breiden we onze maatschappelijke betrokkenheid uit naar de arbeidsmarkt. Ons doel is om supporters van FC Den Bosch, en alle Bosschenaren, te helpen bij het vinden van passend werk en om lokale bedrijven te verbinden met talent in de regio. We streven ernaar om een brug te slaan tussen de wereld van sport en de professionele doelen van de mensen.

Door te kiezen voor een carrière bij FC Den Bosch Werkt, word je deel van een team dat gedreven is om een verschil te maken, zowel op als buiten het veld. Samen zetten we ons in voor het succes van onze club, onze supporters en onze gemeenschap.

Wij begeleiden jou persoonlijk naar je nieuwe baan

Na een korte kennismaking nodigen we je graag uit om in het stadion elkaar wat beter te leren kennen. Daarna gaan wij voor jou op zoek naar de beste match!

Neem contact met ons op

Laat ons vooral weten of we iets voor jou kunnen betekenen! Altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken en wie weet helpen wij jou aan een nieuwe baan!

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise