Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Amacom

Start hier jouw nieuwe carrière! 

Wat doet amacom?

Amacom, The Amazing Company biedt services op maat en betrouwbare totaaloplossingen voor retail-, etail- en B2B-kanalen. Amacom verzorgt alles van A tot Z voor haar partners, dankzij een uitstekende logistieke infrastructuur én het online bestel- en informatiesysteem Quecom. Amacom, The Amazing Company. Dat klinkt als een buitengewoon bedrijf. Dat zijn we natuurlijk ook, maar we staan wel met beide voeten op de grond. Want dromen is mooi, maar dromen komen alleen uit als je wakker blijft. We zijn een groeiende organisatie, maar hebben nog steeds het warme, benaderbare karakter behouden sinds onze oprichting in 1999. Dat komt omdat we samenwerken met de juiste mensen. Een jong, betrokken en bevlogen team dat er alles aan doet om een pakket op tijd op de juiste plek te krijgen en om partners tevreden te houden.

Openstaande vacatures

Logistiek_sps
Bekijk vacature
Pallettruck
Bekijk vacature
Pallettruck
Bekijk vacature

Wat heeft Amacom te bieden?

01

Maximaal

Wij halen het maximale uit je carrière zodat jij hier geen zorgen meer over hoeft te maken.

02

Extra's

Buiten de goede arbeidsvoorwaarden heb je een sollicitatie gesprek bij ons in het stadion en krijg je een officieel FC Den Bosch wedstrijd shirt bij het tekenen van je contract!

03

Met heel ons hart

Wij geven alles om jou de beste toekomst te bezorgen en geven jou een baan bij een van onze lokale opdrachtgevers.

BEDRIJFSIMPRESSIE

Neem contact met ons op

Laat ons vooral weten of we iets voor jou kunnen betekenen! Altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken en wie weet helpen wij jou aan een nieuwe baan!

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise