Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Assistent Accountant

Ben jij een nauwkeurige en ambitieuze financiële professional? Sta jij al te springen om jouw talenten verder te ontwikkelen binnen dit dynamische team? Ontdek dan nu jouw nieuwe kans als Assistent Accountant!

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij goed met cijfertjes én ben jij de nauwkeurigheid zelve? Dan is de functie van Financieel Administratief Medewerker de perfecte functie voor jou! Ga aan de slag met de administratie en help dit bedrijf mee naar de top.

Junior Administratief Medewerker

Start je carrière als Junior Administratief Medewerker bij een uniek administratiekantoor dat zich inzet voor culturele en commerciële sectoren! Help de diverse klanten excelleren terwijl jij jezelf ontwikkelt in een dynamische omgeving. 

Accommodatie Medewerker

Zoek je een actieve vrijwilligersrol en heb je hart voor voetbal? Word Accommodatie Medewerker bij FC Den Bosch en zorg dat onze jeugdopleiding op een toplocatie kan trainen! Ben jij klaar om dit team te versterken?

Teambegeleider

Word Teambegeleider bij FC Den Bosch! Als vrijwilliger draag je bij aan de professionele jeugdopleiding en talentontwikkeling. Ben jij het nieuwe teamlid?

Materiaalman Jeugdopleiding

Heb je een passie voor voetbal en ben je een organisatorisch talent? Sluit je aan als vrijwillige Materiaalman bij de jeugdopleiding van FC Den Bosch en zorg ervoor dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt. Zet jouw vaardigheden in voor de toekomstige sterren van het veld!

Chef Werkplaats

Stuur de koers als Chef Werkplaats in ‘s-Hertogenbosch. Ben jij de motor achter succes en een kei in het soepel laten lopen van de werkplaats? Met jouw leiderschap en passie voor topmerken breng jij Oostendorp Autogroep naar een hoger niveau!

Service Adviseur Parttime

Zoek jij een top positie als Service Adviseur en heb jij een passie voor auto’s? Wij zoeken een teamspeler in ‘s-Hertogenbosch die auto’s weer laat stralen. Kom het team van Oostendorp Autogroep versterken en breng elke rit naar een hoger niveau.

Horeca Medewerker

Ben jij de topper in de horeca die dit oude kasteel zoekt? Verwelkom jouw gasten in een betoverende omgeving en geef hen een onvergetelijke beleving!

Eerste Medewerker Bediening

Begin en eindig jouw dag met een glimlach. Word het boegbeeld van dit kasteel en betover de beleving van jouw gasten.

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise