Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Eerste Medewerker Bediening

Begin en eindig jouw dag met een glimlach. Word het boegbeeld van dit kasteel en betover de beleving van jouw gasten.

Pedagogisch Medewerker

Wil jij een verschil maken in het leven van kinderen en bijdragen aan hun ontwikkeling? Laat jouw talent schitteren bij het vormgeven van hun toekomst!

Pedagogisch Medewerker

Wil jij elke werkdag weer een verschil maken in het leven van kinderen, ze inspireren en ondersteunen in hun ontwikkeling? Word onderdeel van dit gepassioneerde team als pedagogisch medewerker!

Pedagogisch Medewerker

Wil jij elke dag met een glimlach naar je werk gaan en een positieve impact hebben op het leven van kinderen? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij hierin kan bijdragen!

Banqueting Medewerker

Ben jij klaar om de ster te zijn in het creëren van onvergetelijke momenten? Denk jij dat je jouw gasten keer op keer kan verbluffen? Lees dan snel verder!

Restaurantmedewerker

Zin in een smakelijke carrièrewending? Met jouw passie voor lekker eten en het klaarstaan voor mensen kan jij de nieuwe Restaurantmedewerker worden voor Vitam. Lees snel verder!

Zelfstandig Werkend Kok

Ben jij er klaar voor om jouw passie voor eten en creativiteit in te zetten? Denk jij dat jij de perfecte match bent? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij jouw kwaliteiten in kan zetten!

Regio Restaurant Manager

”Ik stap wel snel in de auto”, dat zeg jij makkelijk, want autorijden is voor jou geen enkel probleem! Daarnaast ook nog anderen ondersteuning kunnen bieden? Nog beter! Lees snel verder en ontdek jouw nieuwe reis.

Service Adviseur

Zoek jij een top positie als Service Adviseur en heb jij een passie voor Suzuki, Nissan en Mitsubishi? Wij zoeken een teamspeler in ‘s-Hertogenbosch die auto’s weer laat stralen. Kom dit team versterken en breng elke rit naar een hoger niveau.

Chef Werkplaats

Stuur de koers als Chef Werkplaats in ‘s-Hertogenbosch. Ben jij de motor achter succes en een kei in het soepel laten lopen van de werkplaats? Met jouw leiderschap en passie voor topmerken als Suzuki, Nissan en Mitsubishi, leid jij dit team naar succes!

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise