Zoeken
Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Assistent Accountant

Sluit je aan bij een uniek administratiekantoor dat zich richt op de talenten en inspiratie van zijn klanten. Als Assistent Accountant in een team van 8, werk je met een diverse klantenkring van kunstenaars tot horecaondernemers, en lever je maatwerkadministratie die hen helpt uitblinken.

Assistent Accountant

Ben jij een nauwkeurige en ambitieuze financiële professional? Sta jij al te springen om jouw talenten verder te ontwikkelen binnen dit dynamische team? Ontdek dan nu jouw nieuwe kans als Assistent Accountant!

Financieel Administratief Medewerker

Ben jij goed met cijfertjes én ben jij de nauwkeurigheid zelve? Dan is de functie van Financieel Administratief Medewerker de perfecte functie voor jou! Ga aan de slag met de administratie en help dit bedrijf mee naar de top.

Junior Administratief Medewerker

Start je carrière als Junior Administratief Medewerker bij een uniek administratiekantoor dat zich inzet voor culturele en commerciële sectoren! Help de diverse klanten excelleren terwijl jij jezelf ontwikkelt in een dynamische omgeving. 

Assistent-Accountant

”Ongewone dingen doen we gewoon en gewone dingen doen we ongewoon goed”. Anders zijn dan de rest, dat is waar Van Braak Accountants voor staat. Jij ook?

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise