Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Technisch Specialist

Klaar om je passie voor auto’s naar een hogere versnelling te schakelen? Word de nieuwe Technisch Specialist bij Nefkens en laat jouw kennis de weg naar oplossingen leiden, één auto tegelijk!

1e Automonteur

Word de drijvende kracht achter auto’s als 1e Automonteur en breng je passie voor techniek tot leven. Lees snel verder en start je toekomst in de autowereld!

Chef Werkplaats

Stuur de koers als Chef Werkplaats in ‘s-Hertogenbosch. Ben jij de motor achter succes en een kei in het soepel laten lopen van de werkplaats? Met jouw leiderschap en passie voor topmerken als Suzuki, Nissan en Mitsubishi, leid jij dit team naar succes!

De- en Montage Medewerker

Speel een sleutelrol in ons team in ‘s-Hertogenbosch als De- en Montagemedewerker. Ben je een technische pro met een voorliefde voor auto’s? Laat jouw skills in de autoherstelwereld zien en scoor met elke reparatie!

Aankomend Chef Werkplaats Schade

Zet je leiderschapskwaliteiten in als Aankomend Chef Werkplaats Schade in ‘s-Hertogenbosch. Heb jij affiniteit de autowereld? Word de drijvende kracht achter ons team, waarbij je zowel technisch talent als organisatievermogen laat zien. 

2e Autotechnicus

Sluit je aan als 2e Autotechnicus in ‘s-Hertogenbosch en werk met topmerken als Suzuki, Nissan en Mitsubishi. Ben jij technisch aangelegd en altijd klaar voor een nieuwe uitdaging? Breng auto’s terug naar topconditie en groei in jouw vakgebied met de nieuwste technieken!

Autoschadehersteller

Word de sleutelspeler in ons autoschadeherstelteam in ‘s-Hertogenbosch. Bij een topdealer met mooie auto’s herstel jij auto’s naar hun originele staat. Ben je klaar om met jouw technische vaardigheden te scoren in autoschadeherstel?

Voorbewerker / Autospuiter

Perfectioneer je vak als Voorbewerker/Autospuiter in ‘s-Hertogenbosch bij een toonaangevend bedrijf met prachtige merken auto’s. Heb je oog voor detail en passie voor autotechniek? Breng auto’s terug in nieuwstaat en zet je expertise in voor hoogwaardige resultaten!

Vrachtwagen Monteur

Ben jij een technisch wonder met een passie voor vrachtwagens? Wil je werken met het topmerk Mercedes-Benz en de nieuwste technologieën? Dit is je kans om te schitteren als Vrachtwagen Monteur in een gloednieuwe garage in Gilze!

Special Car Technicus

Ben jij een gepassioneerde autotechnicus voor het aanpassen van voertuigen? Wij zoeken een kundige Special Car Technicus die zich richt op het creëren van speciale voertuigen voor mensen met een beperking. Bekijk snel de vacature! 

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise