Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Transport Planner

Word Transport Planner bij Daroni, een wereldwijd actief, innovatief bedrijf dat excelleert in diversiteit en persoonlijke groei. Neem de leiding over het organiseren van diverse transportopdrachten in een dynamische, ondersteunende werkomgeving gericht op continue verbetering en topkwaliteit dienstverlening.

Banqueting Medewerker

Ben jij klaar om de ster te zijn in het creëren van onvergetelijke momenten? Denk jij dat je jouw gasten keer op keer kan verbluffen? Lees dan snel verder!

Restaurantmedewerker

Zin in een smakelijke carrièrewending? Met jouw passie voor lekker eten en het klaarstaan voor mensen kan jij de nieuwe Restaurantmedewerker worden voor Vitam. Lees snel verder!

Zelfstandig Werkend Kok

Ben jij er klaar voor om jouw passie voor eten en creativiteit in te zetten? Denk jij dat jij de perfecte match bent? Lees dan snel verder en ontdek hoe jij jouw kwaliteiten in kan zetten!

Regio Restaurant Manager

”Ik stap wel snel in de auto”, dat zeg jij makkelijk, want autorijden is voor jou geen enkel probleem! Daarnaast ook nog anderen ondersteuning kunnen bieden? Nog beter! Lees snel verder en ontdek jouw nieuwe reis.

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise