Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wasstraat Medewerker

Word Wasstraat Medewerker bij Nederlands grootste, moderne indoor carwash in Noord-Brabant en Noord-Limburg. Lever topkwaliteit service met duurzame, lakvriendelijke methoden.

Vrachtwagen Monteur

Ben jij een technisch wonder met een passie voor vrachtwagens? Wil je werken met het topmerk Mercedes-Benz en de nieuwste technologieën? Dit is je kans om te schitteren als Vrachtwagen Monteur in een gloednieuwe garage in Gilze!

Special Car Technicus

Ben jij een gepassioneerde autotechnicus voor het aanpassen van voertuigen? Wij zoeken een kundige Special Car Technicus die zich richt op het creëren van speciale voertuigen voor mensen met een beperking. Bekijk snel de vacature! 

Proces Operator B/C

Ben jij op zoek naar een baan waar je bijdraagt aan een duurzame toekomst? Wil jij je technische skills inzetten bij een innovatief bedrijf? Dan is deze vacature als Proces Operator in de regio ’s-Hertogenbosch perfect voor jou!

Productiemedewerker

Zijn duurzaamheid en circulaire economie belangrijk voor je? Wil je deel uitmaken van een bedrijf dat sinaasappelschillen een tweede leven geeft en grondstoffen verwerkt tot levensmiddelen ingrediënten? Dan is deze vacature als Productiemedewerker in de regio ’s-Hertogenbosch perfect voor jou!

Logistiek Terreinmedewerker

Ben jij fysiek sterk, een echte aanpakker en hou je van buiten werken? Ga dan aan de slag als Logistiek Terreinmedewerker in de regio Den Bosch!

Productie Medewerker

Ben jij nauwkeurig, ga jij geen uitdaging uit de weg en heb jij ervaring als Productiemedewerker in de verfindustrie? Dan is dit jouw baan! 

Monteur Technische Dienst

Ben je technisch aangelegd en klaar voor een nieuwe uitdaging bij een toonaangevend bedrijf? Bij SPS zoeken ze een Monteur Technische Dienst die met passie en expertise het team naar een hoger niveau tilt.

Leerling Monteur Technische Dienst

Heb jij een passie voor elektrotechniek en pneumatiek, ben je net klaar met je opleiding en sta je te trappelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu op de functie van Leerling Monteur Technische Dienst bij onze topwerkgever SPS in de regio Den Bosch!

Medewerker Opmaak en Etikettering

Ben jij ontzettend nauwkeurig en zeer zelfstandig? Beschik je daarnaast over goede kennis van procesverbetering en denk je in oplossingen? Ga dan aan de slag als Medewerker Opmaak en Etikettering bij SPS in de regio Den Bosch!

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise