Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Floor Manager Brasserie en Kapel

Creëer unieke belevingen en manage operationele activiteiten. Nu kan het, hier bij Kasteel Maurick! Ga jij een rol spelen in de mooiste dagen van je bezoekers?

Assistent Banqueting Manager

Geef jij vorm aan de banqueting? Zelfs op feesten en partijen, vergaderingen en borrels? Dan kun je hier meer lezen over deze toffe job!

Eerste Medewerker Bediening Banqueting

Betreed de historie in dit prachtige kasteel! Jij kan hier nu aan de slag als Eerste Medewerker Bediening Banqueting. Ontdek waar jouw kansen van de toekomst liggen!

Afwasser

Werken binnen een historisch kasteel. Nu kan het! Jouw aandeel? Jij kan ervoor zorgen dat iedere gast weer tevreden de deur uit kan lopen en de volgende snel weer bediend kan worden!

Restaurant Manager / Sommelier

Begin nu aan jouw nieuwe toekomst op dit historische terrein! Hier kun jij aan de slag om jouw gasten de perfecte beleving te geven waar iedereen op terug kan en wil kijken!

Horeca Medewerker

Ben jij de topper in de horeca die dit oude kasteel zoekt? Verwelkom jouw gasten in een betoverende omgeving en geef hen een onvergetelijke beleving!

Catering Kok

Meng jouw smaken samen in een betoverende omgeving vol historie. Bij Kasteel Maurick is geen dag hetzelfde en jij kan daar jouw bijdrage nu ook aan leveren!

Chef De Partie

Heb jij een passie voor het maken van eten? En wil jij jouw klanten bedienen naar een onvergetelijke beleving? Dan zit je hier aan het juiste adres!

Eerste Medewerker Bediening

Begin en eindig jouw dag met een glimlach. Word het boegbeeld van dit kasteel en betover de beleving van jouw gasten.

Zelfstandig Werkend Kok

Kook jij straks in een kasteel? Bij Kasteel Maurik in het schilderachtige Vught zoeken ze een Zelfstandig Werkend Kok die culinaire magie toevoegt. Sluit je aan bij dit jonge, leergierige team en schitter in de historische keuken!

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise