Zoek
Zoek
Sluit dit zoekvak.

Scoor nieuw talent met FC Den Bosch Werkt

FC Den Bosch Supporters
0
Bezoekers per wedstrijd
0

Waarom FC Den Bosch Werkt

Net zoals bij Fc Den Bosch zelf, zijn wij diepgeworteld in de gemeenschap van ‘s-Hertogenbosch. We zetten ons in om lokale talenten en bedrijven met elkaar te verbinden. Ons unieke netwerk bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde FC Den Bosch supporters en Bosschenaren die staan te trappelen om aan de slag te gaan. Ons doel? Om de FC Den Bosch supporters, en alle Bosschenaren, te helpen bij het vinden van passend werk en om lokale bedrijven te verbinden met talent in de regio. We streven ernaar om een brug te slaan tussen de wereld van sport en de professionele doelen van de mensen.

Wat wij bieden

We bieden een unieke kans om vacatures te delen met een breed en divers publiek. Wij verzorgen het gehele wervingsproces: van het vinden van kandidaten tot het voeren van sollicitatiegesprekken en het matchen van de juiste persoon met een bedrijf. Dit doen wij op het gebied van werving & selectie of uitzenden/detacheren.

Neem contact met ons op

Laat ons vooral weten of we iets voor jou kunnen betekenen! Altijd welkom om een kopje koffie te komen drinken en wie weet helpen wij je bedrijf aan nieuw personeel!

Meld je nu aan!

10% korting

Op FC Den Bosch Merchandise